Obedience Beyond: nieuw Agility thema

Written by

on

Op 10 februari begint er weer een nieuw thema bij ons Obedience Beyond lessen: introductie tot Agility.

Eigenaren die het leuk vinden om op de lange termijn leuk samen bezig met hun hond te blijven, en die de gevorderde gehoorzaamheidslessen met success hebben behaald, mogen onze Obedience Beyond lessen bijwonen. :

De honden en eigenaren worden uitgedaagd met oefeningen vanuit de hondensporten/werkhonden taken. Je schrijft je in voor 5 lessen van een bepaald thema. Deze keer (v.a. 10 februari tot 9 maart) is het thema: introductie naar behendigheid.

We houden rekening met de gezonheid en niveau van iedere deelnemer en we laten de honden lol hebben in het ontdekken van nieuwe oefeningen.

We hebben nog maar een paar plekjes.

Lees meer hier.