OhMyDog!

OhMyDog is expanding to Monday nights, and announcing a new Advanced Obedience course

Posted on

(In English below)

Vanwege continu aanvraag voor meer lessen, hebben we meer trainers opgeleid en hebben we de locatie een tweede avond in de week gehuurd.

Vanaf 3 maart 2019 gaat OhMyDog niet langer alleen op woensdagavond lesgeven, maar ook op maandagavond.

Die avond gaan we de Gevorderde gehoorzaamheidslessen en extra puppy lessen geven, omdat we weer zo veel aanvragen hebben! Ondanks het feit dat we net een derde groep hebben gelanceerd, ontstonden er weer wachtlijsten.

Dit is grotendeels dankzij mijn ongelofelijke team, dat zo hard heeft gewerkt om aan mijn gek hoge eisen. Samen hebben we maandenlang hieraan gewerkt, en we zijn zo blij dat het eindelijk zo ver is.

We beginnen alvast met nieuwe registraties voor de Gevorderde gehoorzaamheidslessen te nemen. Om een plek te boeken, kunt u hier klikken. We zullen voorrang verlenen aan cursisten die de Gehoorzaamheid voor de gezinshond cursus bij ons hebben gevolgd.

Op de cursuspagina vindt u meer informatie over de Gevorderde gehoorzaamheidscursus.

Foto (dog training hybrid) met dank aan Elamarie (licentie: CC0, van Pixabay)


Due to sustained demand for more classes, we have trained more instructors and secured the training space for an additional night every week: Monday evenings!

From 4 March, OhMyDog will also give some of its classes on Monday evenings, in addition to the Wednesday evenings.

That evening, we will be giving the Advanced obedience classes (in a combined language class in Dutch and English), and we’ll be adding puppy classes, as we were getting waiting lists for the pups again, despite having opened a third puppy class on the Wednesday.

This is in great part thanks to my fabulous team, who have worked tirelessly to get trained up to my insane standards! We have been working together on this project for months, and are so happy it is coming to fruition!

We are already taking registrations for the Monday Advanced obedience class. To register, click here. We will give priority to the OhMyDog students who have already taken the Obedience for the family dog course with us.

Read more about the Advanced obedience course on the course page.

Photo (dog training hybrid) courtesy of Elamarie (license: CC0, from Pixabay)